Budakörnyéki iránytű E-mail Keresés


Tinnyén tartott felolvasást az OMV Hungária

Kultúra > Perbál

2015-05-21


A tinnyei Kossuth Lajos Általános Iskolában az olvasást népszerűsítette az OMW a program nagyköveteivel, Lolával és Puskás Péterrel. Az OMV közel 1000 könyvet ajándékozott az iskola könyvtárának. Idén még 9 általános iskolában várják a program folytatását.

Idén is folytatódik az OMV Hungária Kft. 2013-ban indított, olvasást népszerűsítő programja. Ezúttal május 15-én a tinnyei Kossuth Lajos Általános Iskolában tartott irpdalmi délutánon az OMV munkatársai mellett a program nagykövetei, Lola és Puskás Péter olvastak fel és zenéltek a diákoknak. Az énekeseket Füstös Bálint – a Hangszeresek Országos Szövetségének „Az év felfedezettje“ díjazottja - kísérte gitáron. A program részeként az OMV közel ezer könyvet adományozott az iskola könyvtárának.

Idén az olvasást népszerűsítő kampányban a kortárs magyar gyermekirodalom kerül a középpontba: a Kossuth Lajos Általános Iskolában Varró Dániel műveiből adtak ízelítőt a program nagykövetei.

Az olvasást népszerűsítő program keretében a vásárlók a vállalat töltőállomásain adhatják le elolvasott könyveiket, amelyeket az OMV iskolák könyvtárainak juttat el. A kampány során eddig több mint 30.000 könyv gyűlt össze, 12 iskolában került tartottak felolvasó délutánt, összesen mintegy 3000 gyermek részvételével.


Vissza